Copyright 2024 - Custom text here

 

Het is ons een genoegen om u RST-Trading te mogen voorstellen.  We hebben ruim 20 jaar ervaring opgedaan als technisch adviseur en commercieel manager in de verhuur en verkoop van aluminium klimmateriaal en hoogwerkers  bij o.a. Spreeuwenberg (nu Loxam Access), Instant Holland en Doornbos Equipment. Wij verkopen en verhuren klimmateriaal door geheel Nederland.

Wij zijn ster-dealer van de ASC Group en tevens importeur/dealer van het gerenormmeerde topmerk Altec uit Duitsland waarbij we zowel Alulight als ook het Hilite materiaal leveren. Dit materiaal heeft zich al jarenlang bewezen in de verhuursector en bij diverse grote bouwbedrijven als uitermate sterk en een enorm lange levensduur.   

Met ASC en Altec als fabrikant achter ons en waarvan we de nodige steun genieten zijn we in staat om als dealer al het benodigde en diverse klimmateriaal te leveren tegen zeer scherpe tarieven.  

Tevens doen wij ook verhuur van hoogwerkers/verreikers en de verhuur van aluminium rolsteigers. Ook voor de montage van steigerconstructies kunt u bij ons terecht!

 

 

* diverse types en uitvoeringen aluminium rolsteigers

* kamersteigers

* renovatie steigers/schilders stelling

* gevelsteigers

* trappentorens

* werkbruggen/loopvloeren

* daksteigers

* dakrandbeveiliging

* aanhangwagens

* ladders

* trappen

* onderdelen

* speciale constructies

 

De materialen voldoen alle aan de strengste EN normeringen en de benodigde certificaten.

 

Als dealer van Altec en ASC biedt RST-Trading u innovatie, betrouwbaarheid en topkwaliteit producten tegen een betaalbare prijs. Voor meer informatie of vragen omtrent producten welke niet op onze site vermeld staan, neem contact met ons op middels telefoon of via ons contactformulier. Ook voor het keuren van de ladders, trappen en aluminium rolsteigers is RST-Trading gecertificeerd en kan dit dus ook op locatie voor u verzorgen.

 

We hopen dat we de gelegenheid krijgen om ons ook in deze nieuwe hoedanigheid te mogen bewijzen als betrouwbare partner betreffende de levering van aluminium klimmateriaal, de relatie zoals we die in het verleden hebben opgebouwd is wat ons betreft hiervoor de basis…

 

 

 

Met vriendelijke groet,                                                                                 

RST-Trading                                                            

                                                          

0561-850926

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.rst-trading.nl